Ponedeljak 20. 5. 2024.
Beograd
160
  • Novi Sad
    170
  • Niš
    140
  • Kikinda
    160
  • Kraljevo
    150
  • Kruševac
    150
  • Leskovac
    150
  • Loznica
    140
  • Negotin
    190
  • Ruma
    170
  • Sjenica
    120
  • Vranje
    130
  • Vršac
    140
  • Zlatibor
    140
  • Zrenjanin
    170
7
Nedelja 30.03.2014.
20:26
Beta A
Nova demokratska stranka (NDS) Borisa Tadića saopštila je danas da je Demokratska stranka Dragana Điilasa ostvarila loš rezultat na izborima zbog ostanka Đilasa u DS, a ne zbog odlaska Tadića iz te stranke.
Nedelja 30.03.2014.20:33
Александар Вучић: „Уважени чланови Савета Безбедности: „14 децембра 1998, шест младих људи, Иван Обрадовић (15), Драган Трифовић (17), Зоран Станојевић (17), Вукосав Гвозденовић (18) и Иван Радевић (25) су убијени у терористичком нападу на кафе „Панда“ у Пећи. Извршиоци тог злочина су били под непосредном командом Рамуша Харадинаја. Моје питање за вас данас, јесте: Ко ће одговарати за смрт ове омладине?“- Потрепдседник Владе Србије А. Вучић, 5 децембра 2012, у Њујорку, током званичног „експозеа“ државе Србије, у седишту УН…
Nedelja 30.03.2014.20:34
Дакле, пре само годину дана, наш „преподобни“ вице-премијер А. Вучић је у свом драматичном говору у Савету безбедности УН, посебно цитирао терористички случај убиства наше Српске деце у кафићу Панда у Пећи 1998, категорично оптуживши за то недело припаднике ОВК под командом Рамуша Харадинаја, и захтевајући одговорност за злочинце.Ако имамо у виду, да је испред „највишег светског органа“ Вучић наступио у својству „другог по чину“ Српског државника, и да је презентовао СБ детаљан извештај владиних органа, утемељен на чињеницама, овде се сада поставља једно просто питање-
Nedelja 30.03.2014.20:34
Да ли је А. Вучић приликом свог јавног и формалног обраћања (посредством светских медија), и подношења званичног „експозеа“ највишем међународном ауторитету изговарио лаж- или је А. Вучић изговорио лаж, приликом свог јавног, али неформалног обраћања (посредством телевизије „пинк боје“).Вероватно, гледајући из легалног угла, његове речи изговорене у контексту обраћања СБ УН имају већу тежину и одговорност, него оно што је изговорено у контексту неформалног ћаскања на једној „тајкунској телевизији“…
Nedelja 30.03.2014.20:35
Поред тога што горње чињенице покрећу питање кредибилитета нашег поптредседника Владе, оно што је по мени овде веома забрињавајуће (поред чињенице да је наш вице-премијер већ небројено пута ухваћен у лажи), јесте документована чињеница да је „наш“ вице-премијер једна доказано „емотивно нестабилна личност“, и да једноставно, у овој земљи, нико више не може да предвиди да ли ће се „следеће јутро“ из кабинета „нашег“ вице-премијера огласити „Аца- Др Џекил“ или „Аца- Мр Хајд“?
Nedelja 30.03.2014.20:38
Тадић је потписао СОФА споразум са Кондолизу Рајс 7. 9. 2006 Документ којим је Тадић Ауторизовао америчку војну окупацију Србије .Тадић је ухапсио СРПСКОГ ХЕРОЈА РАТКА МЛАДИЋА .Осам година је био Преседник Србије и он је још више богат а Српски народ још више сиромашнији .
Nedelja 30.03.2014.22:55
tadiqi samo jos sluzi vuciqiju da formiraju vladu pa onda KAO vuciqi nije kriv za propast srbistana narednih 4god. Isti je gazda i tadiqiju i vuciqiju i samo ih okrece po rts,pink,b52,bljic,qrir televizijama..kako mu se digne srbistan je okupiran zapadnim nvo politicarima-lopovima-ljigavcima i okupatorskim guznim uvlakacima Dok ne roknete vase politicare, nemate se cemu dobrom nadati!!..Srbi moji.. Ajd rajo, srbistanska..bices valjda pametnija praznog stomaka pa onda ces znati naci lopove u komshiluku koji su vam oteli vashe..i vratices sto su vam sluzbini politicari pokrali. Ili ces, rajo kukavichka,, izumreti i ugusiti se u sopstvenom kukavicluku, da vas se ni preDTci ni potomci ne sete!!
Ponedeljak 31.03.2014.04:56
Slika za sva vremena: baloni, smesne face, natpis, a u sredini poznati nakezeni tupavi i lazljivi u.... lik, kao scena iz nekog filma Monti Pajtona. Slika i prilika nase politicke realnosti, naseg nesretnog vremena.

Komentari na ovom sajtu su odgovornost autora komentara i ne predstavljaju stavove redakcije Vesti online.

Svi komentari prolaze moderaciju pre nego što će biti objavljeni na sajtu Vesti online.

Redakcija Vesti online zadržava pravo da komentar ne objavi ili objavi i naknadno izbriše, bez obaveze pojašnjenja autoru komentara za razloge neobjavljivanja ili brisanja.

Komentari koji sadrže govor mržnje ili nasilje, pretnje ili vulgarnosti, koji podstiču diskriminaciju na bilo kojoj osnovi i izražavaju netrpeljivost, koji ne odgovaraju temi vesti na koju se komentariše, neće biti objavljeni.

(Komentar mogu da ostave samo prethodno registrovani korisnici Vesti online)*

VAŠ KOMENTAR (max. 1000 karaktera)